Gvibe – виробник дизайнерських секс іграшок

 

Секс іграшки Gvibe – це дітище інженера Джека Романовського із Великобританії. Його батьки були власниками магазинів товарів для дорослих. І з 15 років майбутній інженер роздавав рекламні буклети батьківського магазину. Але вже тоді Романовський виношував ідею інноваційної іграшки, яка розірве шаблони, і він її вигадав.

 

Романовський знав, що його девайси зроблять його знаменитим, тож працював не лише над функціональністю іграшок, а й над їх дизайном.

 

 

Для розробки упаковки інженер запросив популярну художницю еротичних картин, що створила відомий у всьому світі дизайн Gvibe. І цей ризикований крок був виправданий, оригінальна упаковка та дизайн іграшки секс були відзначені однією з найпрестижніших нагород у світі Cannes Lions.

Однією із останніх розробок Gvibe став унікальний матеріал Bioskin. Він вже активно використовується для виробництва різних іграшок, що відразу стають топами продажів.

 

 

 

 

Секрет матеріалу простий, Bioskin тактильно дуже схожий на шкіру, теплий і трохи бархатистий.

Менш ніж за 8 років існування компанія була номінована понад 12 разів у різні номінації та нагороди. Сьогодні Gvibe продовжує випускати унікальні товари з неймовірною функціональністю та технічними характеристиками.