Адвент-календар Deluxe Satisfyer

 

Досліджуйте світ сексуального благополуччя цього сезону з 24 чудовими девайсами в адвент-календарі Satisfyer Deluxe.

Приготуйтеся до хвилюючих відчуттів із Satisfyer Cutie Heart, вібратором із хвилями тиску у формі серця, яке допоможе вам досягти незабутніх кульмінацій завдяки інноваційній технології Satisfyer Air Pulse та сильним вібраціям.

 

 

Насолоджуйтесь чудовими рухами Satisfyer Masturbator Egg "BubbleϤ, мастурбатора, виготовленого з ультрам'якого та еластичного матеріалу, який своєю захоплюючою внутрішньою структурою приносить задоволення головці або всьому пенісу.

І, звичайно ж, цей святковий сезон задоволень потребує відповідного вбрання! Відкрийте собі чарівну спідню білизну від Penthouse і одягніть чудове боді «Адвокат диявола», створюючи сцену для незабутньої зустрічі під луною.

 

 

Якщо цього сезону вам потрібно трохи розслабитися, то масажне масло з ялицевих голок - найкращий вибір для вас. А якщо ви шукаєте інтенсивніші відчуття, спробуйте гель для оргазму, що підсилює задоволення.

Відкрийте для себе адвент-календар Satisfyer Deluxe та поділіться радістю та задоволенням зі своїм партнером або просто із самим собою!